Advertentie in Programmaboekje

Voor elk concert stelt het Nieuwegeins Kamerkoor een programmaboek samen (A5-formaat) met de teksten en vertalingen van gezongen werken, achtergrondinformatie over de componisten en informatie over de solisten en de samenstelling van het koor. Met uw hulp wordt het zelfs een kleurenuitgave. Oplage voor Dierenrijk in Vogelvlucht is 150 exemplaren.

Prijsstelling van advertenties is:

Kleur kwart pagina                        €   35,--
Kleur halve pagina                         €   55,--
Kleur hele pagina binnenwerk        €  85,--

Kleur hele achterpagina (omslag)   € 100,--

De kopij kunt u digitaal aanleveren. Betaling geschiedt naar eigen wens contant aan de contactpersoon van het Nieuwegeins Kamerkoor of op basis van een factuur.

U kunt ook aangeven of u een vermelding op de website van het koor wilt.

Inleveren kopij voor het concert Dierenrijk in Vogelvlucht op 27 maart 2022: uiterlijk dinsdag 1 maart.