Advertentie in Programmaboekje

Voor elk concert stelt het Nieuwegeins Kamerkoor een programmaboek samen (A5-formaat) met de teksten en vertalingen van gezongen werken, achtergrondinformatie over de componisten en informatie over de solisten en de samenstelling van het koor. Met uw hulp wordt het zelfs een kleurenuitgave. Oplage voor Hersfttij is 200 exemplaren.

Prijsstelling van advertenties is:

Zwartwit kwart pagina                   €   25,--
Zwartwit halve pagina                   €   45,--
Zwartwit hele pagina                     €   75,--

Kleur kwart pagina                        €   35,--
Kleur halve pagina                         €   55,--
Kleur hele pagina binnenwerk        €   85,--

Kleur hele achterpagina (omslag)   € 100,--

Aangezien er maar één achterkant weg te geven is per keer, vragen we u een eerste en een tweede keuze aan te geven. De kopij kunt u digitaal aanleveren. Betaling geschiedt naar eigen wens contant aan de contactpersoon van het Nieuwegeins Kamerkoor of op basis van een factuur.

U kunt ook aangeven of u een vermelding op de website van het koor wilt.

Inleveren kopij voor de concerten op 5 en 6 april 2014: uiterlijk vrijdag 21 maart.